Schepelpoort

VERKOCHT!

Het multifunctionele bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 10 bedrijfsunits. Deze units variëren in grootte van ca. 134 m² tot en met 160 m² met de mogelijkheid om aangrenzende bedrijfsunits te koppelen. De betreffende bedrijfsruimtes zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen en behalen hoge isolatiewaardes.

Maatspecificaties per bedrijfsunit staan hier onder weergegeven:

BVO begane grond
Nr. 1) ca. 135 m² 
Nr. 2) ca. 152 m²
Nr. 3) ca. 156 m² 
Nr. 4) ca. 160 m² 
Nr. 5) ca. 159 m² 
Nr. 6) ca. 147 m² 
Nr. 7) ca. 141 m² 
Nr. 8) ca. 138 m² 
Nr. 9) ca. 134 m²
Nr. 10) ca. 154 m² 

Buitenterrein
Het gehele buitenterrein is voorzien van klinkerwerk. Hiermee zijn minimaal 2 parkeerplekken voor eigen gevel gegarandeerd. Daarnaast zijn rondom het pand nog voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar. Het pand is van bereikbaar middels verschillende aanrijmogelijkheden en er is de mogelijkheid om volledig rond het pand te rijden. Hierdoor zal laad/losverkeer altijd eenvoudig het terrein kunnen betreden en verlaten. Om beschadigingen aan het pand te voorkomen is rondom het pand rubberen en metalen stootbeveiliging aangebracht.

Bestemming
Volgens het ter plaatse geldende bestemmingsplan “Bedrijventerreinzone Roerstreek” zijn bedrijven in categorie 1 t/m 3.1 en detailhandel in de automotive toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Ligging
Bedrijventerrein Oosttangent is direct gelegen aan de N293 (Oosttangent), een directe verbinding tussen de bedrijvenzone Roerstreek en de A73. Hierdoor sluit het bedrijventerrein prima aan op het (internationale) snelwegennet en de directe verbinding naar de Duitse grensregio en het achtergelegen Ruhrgebied (N280 en BAB52 richting Mönchengladbach). Openbaar vervoer is dichtbij en de verscheidene uitvalswegen zijn snel te bereiken.

Vereniging van eigenaars
De aangeboden bedrijfsruimtes delen een gemeenschappelijk dak en buitenterrein. Het onderhoud hiervan wordt collectief geregeld en betaald door de bijdrage die de eigenaren van de bedrijfsruimtes aan de VVE betalen. Naast het onderhoud wordt ook de opstalverzekering van het pand collectief afgesloten door de VVE.

Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.  

Voor meer info kunt u contact opnemen met Forelle Eskina B.V.

 

Kenmerken van het bedrijventerrein

Op het industrieterrein Roerstreek Zuid/Oosttangent is het pand te vinden. Het is gelegen op de Schepelstraat in Limburg in de stad Roermond. Het pand ligt aan de Keulsebaan ook wel de N570. Het pand is eenvoudig te bereiken middels de verbindingsweg N293 en er is een rechtstreekse verbinding met de A73 Venlo/Nijmegen. Bij het industrieterrein ontwikkeld door OML ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg zijn de volgende bedrijven gelegen: Subway, UPS, Rockwool, Aldi, Forelle en het is op korte afstand van het Retailpark te Roermond, de Meinweg en Herkenbosch.

Het bedrijfspand dat een eigen entree biedt, zorgt voor de bedrijfshuisvestiging van diverse bedrijven. Twee parkeerplekken voor de eigen gevel worden gegarandeerd. Verder zijn rond het bedrijfspand nog verschillende openbare parkeerplaatsen te vinden. De units kunnen optioneel worden voorzien van een verdiepingsvloer, dit zorgt ervoor dat de kopers de ruimte zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken. Iedere unit bevat een eigen water, elektra- en data aansluiting. Dit is een standaard aansluiting bestaande uit een watermeter en hoofdkraan. De doeleinden van het bedrijfspand zijn zeer verschillend. Het is een ideale huisvestiging voor groothandels, kantoren, eenmanszaken en MKB’ers. De units kunnen ideaal ingericht worden voor een retaillandschap waarbij het inpakken en verzenden onderdeel van de bedrijfstaken zijn. Ook voor starters, webshops of als showroom is deze ruimte geschikt. Door de gemeente Roermond worden bedrijven in de categorie 1 t/m 3.1 en detailhandel in de automotive toegestaan.

Het laden en lossen wordt heel efficiënt gemaakt middels een elektrisch bedienbare rolpoort en een laadkuil. Hierdoor kan de pakketdienst of distributeur gemakkelijk alles komen ophalen. De poorten van de bedrijfsunits bestaan uit een geïsoleerde sectionaalpoort. De voorraadopslag kan gerealiseerd worden door middel van een garagebox en grote garage. In overleg kan het bedrijfspand worden opgeleverd met sanitaire voorzieningen, keuken, kantine, koelopslag en kantoorinrichting.

Duurzaamheid

De bedrijfshal heeft muurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. De ramen bestaande uit HR+++ glas zorgen er mede voor dat het pand energielabel A heeft ontvangen. Door een moderne HR-ketel, energiezuinige ventilatie en een (hybride) warmtepomp zijn er lage energiekosten en een lagere CO-2 uitstoot aan het pand verbonden. Er wordt zoveel mogelijk gedaan aan groene klimaatoplossingen. De elektra aansluiting is voorzien van een slimme meter. Op een bewuste manier is ervoor gekozen om het bedrijfspand zo energieneutraal mogelijk te houden om de duurzaamheid te waarborgen. Door het elektrisch verwarmen, een warmtewisselaar, een warmte terugwin installatie en een WTW-installatie is het energiezuinige aspect goed te zien. Elke bedrijfsunit heeft aluminium kozijnen met dubbel geïsoleerd HR++ glas en een geïsoleerde rolpoort. Voor de afwatering van hemelwater is het dak voorzien van dakdoorvoeren, en voor de aansluiting van airco’s of zonnepanelen is er gezorgd voor droge doorvoeren. Middels bewegingscensoren kan het licht gereguleerd worden.

Op de begane grond bestaat de vloer uit een glad gevlinderd en gewapende betonvloer. Voor brandveiligheid wordt gezorgd middels brandcompartimentering en branddeuren. Er wordt aan ruimte gewonnen doordat het bedrijfspand is geïsoleerd door pir isolatie. Het bedrijfspand bestaat uit ledverlichting van de slimme Solatube verlichting. Om waterinfiltratie tegen te gaan worden er infiltratiekratten geplaatst.

Vergelijkbare gebouwen

Door de zakelijke omgeving en de moderne architectuur valt de nieuwbouw bedrijfsruimte meteen op. Het bedrijfspand kan vergeleken worden met een bedrijfsverzamelgebouw, bedrijfsruimte, bedrijfshal of bedrijfsunit dat ligt op een bedrijventerrein. Als kantoor, werkplaats, productiehal of magazijn kan het tevens gebruikt worden. Binnen deze huisvestiging is er veel plek voor opslag door het aanbod van een grote opslagruimte.

Beveiliging en security

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de veiligheid. De veiligheidssystemen van SPIE, eerst Novisec, zorgen hier voor. De beveiligingsoplossingen die worden aangeboden zijn onder andere bewakingscamera’s, terreinafzetting, bewegingscensoren, infraroodcensoren en een alarm. Voor medische noodgevallen bevatten de bedrijfsunits een AED. Ook de brandveiligheid wordt gewaarborgd door het aanbod van branddekens, noodverlichting, nooduitgangen, brandpreventie, brandblussers en brandalarmen.