Te huur

Te koop

Schepelpoort

Vanaf 134 m² € 138.000,-- excl. btw

Te huur
Gelegen aan bedrijventerrein Roerstreek-Zuid te Roermond, Limburg wordt een divers scala aan bedrijfspanden te huur aangeboden. Het variërende aanbod bedrijfspanden inclusief kantoorruimte en opslagmogelijkheden bieden voor ieder wat wils. Of je nu interesse hebt om als startende ondernemer een eerste bedrijfsruimte te huren of als ervaren ondernemer nog nét niet toe bent aan een koopunit, wees welkom. Een zakelijke huurovereenkomst met Forelle Eskina bied vele voordelen. Zo bevinden alle toekomstbestendige, milieuvriendelijke nieuwbouw bedrijfshallen zich in een bedrijfsverzamelgebouw wat een optimale werksfeer voor zowel kleinschalige als middel grote bedrijven creëert. De gemiddelde huur per bedrijfsruimte ligt om en nabij de €45 per m2 per jaar en betreft een schappelijke huurovereenkomst van vijf jaar met vijf optiejaren die, uiteraard, nog bespreekbaar zijn.

Ligging
Het uitgestrekte perceel van de beschikbare huurpanden grenst aan industrieterrein Roerstreek-Zuid en telt vele zowel zakelijke als logistieke mogelijkheden voor de potentiële huurder. Zo zijn de bedrijfsunits direct en indirect grenzend aan ideaal gelegen verbindingswegen, zoals de A73 richting Venlo/Nijmegen, A2 richting Eindhoven/Maastricht, en de A52 richting Mönchengladbach/Düsseldorf/Ruhrgebied, voor een optimale benutting van logistieke doeleinden. Daarnaast bevindt het bedrijfsverzamelgebouw zich in een zakelijke omgeving waar kleine tot middelgrote, en zelfs de grote spelers gevestigd zijn.

De units
Opties zijn oneindig door de combinatie van een werkplaats plus kantoorruimte om alle zakelijke aspecten van uw bedrijf strak op orde te houden. Het aangrenzende en beveiligde buitenterrein met voldoende parkeergelegenheid is aanwezig rondom het gehele pand wat een uiterst geschikte verkeer doorstroming mogelijk maakt voor alle omliggende units.
De interne voordelen met betrekking tot het huren van een bedrijfsruimte van Forelle Eskina lopen uiteen. Zo is iedere representatieve unit die te huur staat voorzien van een aantal basis aspecten die standaard inbegrepen zitten. In de bedrijfsunit is naast een sanitaire voorziening, verwarming en verlichting, ook een elektra- en wateraansluiting aanwezig. Daarnaast beschikt het te huur aangeboden pand over een elektrische overheadpoort, wat de business unit transport gewijs van velen gemakken voorziet. Om toe te voegen zijn een keuken en uitstortbak ook van de partij. Door de grote raampartij en lichtinval kan de ruimte op de begane grond eveneens als de eerste etage worden ingericht naar wens en aan vrijwel ieder doeleinde volstaan. Denk hierbij aan een magazijn, showroom, werkruimte of zelfs een kantoor. De keuze hierbij is volledig aan de huurder besteed, wat uw concept altijd passend maakt binnen onze huurpanden.

Services
Ook bieden wij de helpende hand bij uw interieurverzorgingswensen om uw bedrijfsconcept te verwezenlijken. Daarnaast bieden wij ook transport gelinkte services zoals het optimaliseren van de logistieke activiteiten binnen uw bedrijfsomgeving.

Te koop

Schepelstraat – Roermond, Limburg
Aan bedrijventerrein Oosttangent ligt het nog te verwezenlijken, multifunctionele nieuwbouwproject waarin bedrijfsobjecten gevestigd zullen worden en verschillende bedrijfsunits deel zullen uitmaken van een centraal bedrijfsverzamelgebouw. Het bedrijventerrein heeft een directe verbinding tussen de bedrijvenzone Roerstreek en de A73, wat Oosttangent een uitermate geschikte bereikbaarheid geeft tot het snelwegennet en de directe verbinding met de Duitse grensregio. De bedrijfshallen bestaan uit een begane grond plus eerste etage en worden standaard met water-elektra- en internetaansluiting opgeleverd. Nog niet compleet volgens u? Forelle Eskina heeft verscheidene uitbreidingspakketten samengesteld die extra’s naast de standaard oplevering bieden om zo een gepaste ruimte voor iedere huurder te creëren. Ook is er de mogelijkheid om aangrenzende bedrijfsruimtes met elkaar te verbinden wat het een geschikte plek maakt voor zowel kleinschalige ondernemers als Mkb’s. De kooppanden hebben een omliggend parkeerterrein waar de doorstroom van verkeer garant staat. Met groottes van 134m2 tot en met 160m2 zit er altijd wel een geschikte business unit tussen voor gegadigden. Mede door zijn omvang, toegankelijkheid en tal van (opslag-) mogelijkheden zijn de bedrijfsunits uniek.

 

Albert Einsteinweg
Gesitueerd op bedrijventerrein Roerstreek Zuid bevindt zich deze multifunctionele, te koop aangeboden bedrijfsloods inclusief buitenterrein met een totale oppervlakte van circa 2310 m2. Zijn grote omvang en elektrische overheadpoorten maken dit bedrijfspand exclusief en uiterst geschikt als opslaglocatie of magazijn. De mogelijkheid tot het delen van de vierkante meters en het opleveren van twee separate bedrijfsunits is ook aanwezig. De ligging is uiterst gunstig aangezien het pand wat te koop staat goede verbindingen met het snelwegennetwerk heeft. Dit maakt logistieke dienstverlening geen enkel probleem.