Een gezonde leefstijl

Novashops is de grootste online aanbieder van proteïne dieet producten in de Benelux. Met ons team van 50 medewerkers leveren wij hoogwaardige producten voor een koolhydraatarm dieet. Met ons ruime assortiment kan iedereen verantwoord een gezonde levensstijl bereiken, met een blijvend resultaat.

Groothandel in dieet producten

Valeos is een groothandel in dieet producten. Met ons assortiment van ruim 500 producten kan je jouw klanten helpen af te vallen. De meeste producten van ons zijn maaltijdvervangers of vormen de basis van een proteïne dieet.

Secure Instant Communication

At Airsys, we are a leading distributor in secure instant communications. Operating in over 35 countries, our simple goal is to combine global distribution with local solutions to support our reseller network.

Enventico ondernemingen

Development, Training en Consulting

De afkorting DTC staat voor Development, Training en Consulting. Wat Office-DTC doet is het eenvoudiger en inzichtelijker maken van (bedrijfs)processen. Dit doen we o.a. door het maken van rapportages, automatiseringshulpmiddelen, koppelingen met CRM/ERP pakketten en het maken van maatwerk software (ook mobile en web). De key-focus hierbij is data. Of dit nu bigdata is, realtime data of clouddata. Hiernaast bieden we trainingen aan ter ondersteuning van de eindgebruiker in deze processen (Excel). Op https://www.office-dtc.com/#cases staan wat voorbeelden van oplossingen die we voor onze klanten gerealiseerd hebben.

Simply shop

Simplyshop.nl Is ons data-driven e-commerce project welke de komende maanden live gaat. “Simplyshop -- startpunt voor de beste koop”, waarbij we als startpunt voor online kopen willen dienen. Zodat de klant altijd de beste deal vindt, onafhankelijk of we dit product zelf verkopen en/of we de goedkoopste zijn of niet. We inventariseren hiervoor meerdere keren per dag de prijzen van miljoenen producten bij een groot aantal outlets, websites en andere aanbieders.

Specialist in zonnepanelen Limburg

Sunneroo is gespecialiseerd is in de verkoop en montage van zonnepanelen in Limburg. Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies, maatwerk en een duurzame klantrelatie. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn bij ons aan het juiste adres. Dagelijks voorzien wij onze klanten in Limburg en Noord-Brabant van zonnepanelen. Wilt u ook zonnepanelen van Sunneroo? Neem dan contact op voor een offerte op maat via offerte@sunneroo.com.